natur

Bæredygtig brug af magnettape

I perioden op til folketingsvalget i 2019 kom klima i den grad på dagsordenen i det danske samfund. Det var selvfølgelig ikke en uhørt interesse og mærkesag forinden, men der var langt fra bred enighed, at bæredygtighed og reducering af CO2-udledning skulle højt prioriteres. Det var der ingen uenighed om efterfølgende, efter borgerne og især de unge pressede på med kravet. Læs mere i artiklen om, hvordan du kan spare på din energi. Læs bl.a. om, hvorfor det ikke kun er en god idé for vores fælles miljø, som vi skal passe på, men også for din egen personlige fordel samt hvordan magnettape kan bruges bæredygtigt.

Hvad bruger energi? Hvem styrer mit energiforbrug?

Når vi varmer huset op, producerer en radiator eller eventuelt en varmepumpe varme ud i huset. Her kan en varmepumpe være mere miljøvenlig og bæredygtig, da den anvender energien ude fra vinden og jorden, og laver det om til den varme, der sendes ud i huset. Den valgmulighed, er rar at kende. Andre ting, der bruger energi, er belysning, køle – og fryseapparater, vask og tv f.eks. Bor du til leje, skal du sætte dig ind i din udlejer eller boligselskabs ordning og udledninger. Måske bliver energi udledt, du ikke engang bruger.

På endnu flere områder, kan du være meget mere miljøvenlig i hverdagen. Filmer du eventuelt, eller har stor interesse for det filmiske? Magnettape, der bruges til at optage film og så mange andre ting, kan i den grad også være miljøskadelige. Inden du kaster dig ud i købet af nye eller vil udskifte de gamle, så er en af brugernes foretrukne siden her. Se forskelligt magnettape hos Larko.dk

Mange ved ikke de kan spare energi og penge

Om du bor alene eller sammen med nogen opfordres det kraftigt, at du sætter dig ind i, hvilken mængde af energi i har behov for i forhold til, hvad i forbruger. Ligegyldigt om i har en livsstil, hvor I forbruger meget eller lidt, er det ærgerligt med de økonomiske udgifter for noget i alligevel ikke bruger eller sagtens kunne undvære. Der er andre steder, pengene er sjovere at bruge. Eller smartere er det nu også, at de blev sparet sammen til noget, der rent faktisk gjorde gavn. Mange er ikke klar over, at ens energiforbrug altså kan justeres. Selvfølgelig er det indlysende, at man selv kan vælge at tage et kortere bad eksempelvis, men mange er uvidende omkring, at hvidevarer også kan installeres anderledes og til et mindre forbrug. Så økonomiske fordele kan det give at sætte sig inde i ens energiforbrug foruden bidragelse til et grønnere miljø i tilfældet af, at du tager dette hensyn.

Skriv en kommentar