Spar penge i din bolig – udforsk oplevelser på Fyn

Gangbro

Synes du også, at dig og din familie bruger alt for meget tid indendørs i jeres eget hjem? Og kan det virkelig ses på el- eller varmeregningen nu, hvor det er blevet mørk og koldt udenfor? Måske skulle du overveje at udforske nogle af de mange oplevelser på Fyn, der er. Der er endda virkelig mange gratis oplevelser på Fyn, du kan få godt af – og samtidig spare penge på din el- og varmeregning. For du bruger jo mindre el og varme, når du ikke er hjemme. Samtidig kan dig og din familie få en masse sjov ud af de forskellige oplevelser, der er på Fyn. God fornøjelse.

De bedste gratis oplevelser på Fyn

Kunne du godt tænke dig at opleve Fyn på en måde, som ikke koster penge? Måske er du studerende og har derfor ikke særlig mange penge til overs i budgettet til sjove udflugter, eller måske er dig og din familie blot ved at spare penge til et nyt hus, ny bil eller noget andet spændende. Uanset grunden findes der heldigvis en masse gode oplevelser på Fyn, som dig og dine venner eller familie kan kaste sig ud i. For det første er der rigtig mange fine parker og naturområder rundt omkring på Fyn, som er et besøg værd. Hvis du befinder dig i Odense er for eksempel Munke Mose, Kongens Have eller Fruens Bøge rigtig fine naturområder, du kan gå lange og hyggelige ture i. Ellers er en rask gåtur ved Ringe Sø også et rigtig flot sted til en søndagsgåtur på Fyn. Hvis du er mere til en gåtur ved havet, er der heldigvis også rigtig mange fine havne rundt omkring på Fyn, hvor især Kerteminde havn og strand er rigtig smuk hele året rundt. Husk dog en varm trøje, da der godt kan være rigtig koldt ved vandet om vinteren.

De bedste billige oplevelser på Fyn

Hvis du gerne vil bruge en lille smule penge på en god oplevelse på Fyn, er der heldigvis også rigtig mange muligheder. Her kan et besøg på Danmarks Jernbanemuseum være et sikkert hit hos de små (og de store som interesserer sig for jernbaner og toge). Her kan du gå rundt imellem de mange fine toge igennem tiderne og lære om deres historier – fra dengang til nutiden. Man kan også se en masse miniature togvogne, samt se nogle af de togulykker, der har været i Danmark igennem årene. Der er også et rigtig fint legerum på museet, som er fantastisk til de yngre med massere af energi. Hvis i har mere lyst til at være udenfor, kan en tur i Gorilla Park i både Odense og Svendborg være rigtig spændende for de ældste i familien. Her skal man ikke lide af højdeskræk, og man føler sig med det samme, som en flot aber på eventyr, når man befinder sig oppe i trætoppene. 
Der er altså massere af billige eller gratis oplevelser på Fyn, du kan bruge din tid på, så i kan spare penge på el- og varmeregningen derhjemme.

Skriv en kommentar