Derfor bør du overveje solfilm i huset

Når det kommer til at lave forbedringer i huset, så tænker mange på selve udseendet. Det handler om oprydning, rengøring, omrokering af møbler, måske renoveringer, hvis huset er af ældre dato og nogle af rummene begynder at trænge til det. Det handler sjældent direkte om initiativer der forbedrer indeklimaet– og det er en skam. Du kan nemlig komme langt med initiativer, der forbedrer indeklimaet og er nemme at installere – og så hjælper det også på din elregning. Det eneste du skal gøre, er at bestille solfilm hjem til dig.

Dæmper varme og lys samt forbedrer dit indeklima

Store vinduespartier er blevet utroligt populære – mange er glade for hele vægge, der nærmest bare består af glas og også tagvinduer. Dette er dog ikke nødvendigvis en sund løsning for dit indeklima eller for de ting, som du har i dit hjem. Derfor bør du overveje at installere solfilm på dine vinduer for at forbedre disse ting – du finder det lige her: Foliekniven.dk/folie_meter.php?type=14.

Det kan solfilm gøre for dig

Solfilm tager lige toppen af varmen i hjemmet, og så dæmper det også UV-strålerne. Hvis du sidder i et kontor med store glaspartier og arbejder hele dagen, så vil det altså også være en fordel her. UV-stråler påvirker også de ting, der står indenfor vinduet og kan have en blegende effekt. Hvis du gerne vil beskytte dine møbler, så vil det altså også være en stor hjælp. Sidst, men ikke mindst, så tager det også lige toppen af varmen, hvilket forbedrer dit indeklima. Det gør det altså sundere at være i dit hjem – eller på dit kontor – flere timer af gangen.

Du kan også forbedre dit indeklima med forskellige planter, der hjælper med at forny oxygen i hjemmet.