energi-i-hjemmet

Privatlån til energi besparelser

Det er koldt derude, men det behøver ikke at være noget problem hvis blot der er varmt inde, det er bare ikke altid det forholder sig sådan, fordi det sagtens kan være at din bolig trænger til en kærlig hånd.

Det kan være et stort projekt, det kan også godt virke uoverskueligt på den korte bane, fordi du måske ikke aner hvor du skal starte henne, men selv i den situation er der hjælp at hente, ford du kan hente meget inspiration hos en god håndværker, hvis du finder en der er specialist inden for energirenovering og optimering.

De lavthængende frugter

Der kan være meget at hente ved at fokusere på det simple først, og med det simple menes isolering, altså loft- og vægisolering, og dermed den udvendige del af boligrummet hvor der er forholdsmæssigt mest at hente.

Normalt er isolering blandt de løsninger der har den bedste tilbagebetalingstid, med andre ord, så er det der du hurtigst får pengene hjem.

Og der er flere muligheder, både i forskellige former for isolering og muligheder for at gøre det selv eller hyre en professionel, hvorved du også kan få gavn af dit håndværkerfradrag.

penge

Energirenovering som investering

Den rigtig gode nyhed er at selv om det koster noget, så behøver du ikke ligge inde med hele finansieringen selv, eller også kan det bare være at du ikke vil lægge så mange af dine egne penge i et hug – løsningen er med andre ord et privatlån til energibesparelser, du kan simpelthen låne dig til at spare penge, og dermed få i hvert fald en del af omkostningerne til finansieringen dækket.

Sandheden er at lånet før eller siden er betalt tilbage, men besparelserne fortsætter ud i det uendelige, ikke mindst fordi energipriserne næppe bliver lavere over tid.

Ud over at du får hjælp til at betale ydelsen fra besparelsen, så er der også den fordel at forbedringerne forhøjer din boligs salgsværdi, fordi den alt andet lige bliver billigere at bo i, og din samvittighed er ren – alene af den årsag at du sparer på energien.

Ansøg om lån i dag

Ansøg privatlån online, gør det nemt for dig selv at få sat gang i den gode udvikling i en fart, det er supernemt at søge, og du får hurtigt svar på din ansøgning.

Der er desuden stor fleksibilitet undervejs i ansøgningen, hvor du selv kan fastsætte lånebeløb og løbetid på lånet, tilpasse det helt og aldeles til din egen økonomi og formåen.

Det er naturligvis fuldstændig uforpligtende at søge, der er ingen forpligtelse til at du skal sige ja til noget hvis du ikke mener dit lånetilbud er godt nok, og så kan du i ro og mag sidde og sammenligne mulighederne og træffe den rigtige beslutning.

Skriv en kommentar