Hus set udefra

Energisparebolig og træning i hjemmet

Nogle gange har to ting, der umiddelbart er langt fra hinanden, alligevel noget med hinanden at gøre. Et æble og en ovn er to ret forskellige ting, men de skal begge to bruges, hvis man skal bage en lækker æblekage.

En bolig, der sparer på energien, har i dit hoved måske slet ikke noget at gøre med en romaskine. Det ene er et hjem, en måde at spare penge på, en tanke på miljøet. Det andet er en træningsmaskine. De to ting har dog noget med hinanden at gøre. Læs med her, og så kan du finde ud af det.

Energisparebolig

En energibesparende træningsmaskine

En romaskine er en træningsmaskine, der ikke bruger strøm. Den bruger altså ikke nogen af de former for energi, som koster dig penge og skader miljøet. Den bruger den energi, som du har i din krop.

En romaskine skal ikke tilsluttes strøm, men kører på ren rugbrødsmotor. Den sparer på energien. Det er en ting, en romaskine har til fælles med en energisparebolig. Det lave energiforbrug.

Du kan altså roligt sætte en romaskine op i dit hjem uden at komme til at bruge mere energi. Den vil ikke påvirke dit energiregnskab, og den vil ikke påvirke miljøet.

En investering

En romaskine er en større investering. Det kan være det, der har holdt dig tilbage fra at komme i gang med at træne derhjemme. Du synes måske, at det er for mange penge.

Men har du lige energiforbedret din bolig, så sparer du nogle penge. Når du ikke længere skal bruge så mange penge på energi, så giver det lidt luft i økonomien. De ekstra penge kan du bruge til en romaskine.

Efter din investering i huset – der gør det mere værd og billigere at bo i – kan du investere i en romaskine, der kan holde dig selv sund.

Hjemmetræningsudstyr

Endnu mere sammenhæng

Hvis man leder længe nok, kan man altid finde nogle sammenhænge. Også når det gælder en romaskine og en energisparebolig.

Er der en sand Georg Gearløs gemt i dig, kan du udnytte romaskinen til at skabe mere energi. Det vil endda være en meget billig og miljøvenlig slags.

Under alle omstændigheder giver romaskinen dig varme, når du bruger den. Du kan mindske varmeregnskabet yderligere, hvis du jævnligt sætter dig og ror en tur.

Ja, de sidste ting her er lidt langt ude, men vi vil gerne have dig til at tænke på din egen sundhed også. Når du får energiforbedret din bolig, er det godt for miljøet, økonomien og huset. Du skal bare ikke glemme dig selv. Din egen sundhed er også vigtig.

Kom godt i gang med romaskinen

Er du blevet overbevist, så må du ud at finde en romaskine. Se dig godt for, for der er mange forskellige. Når du skal vælge, er det en god idé at søge råd og læse nogle anmeldelser. Der kan være forskel på, hvad man gerne vil med sin romaskine, og så er der forskel på, hvilken slags der er bedst.

Med en romaskine får du trænet hele kroppen. Du aktiverer en lang række muskler, og du får kredsløbstræning med i købet. Du kan altså nå rigtig langt med kun én maskine, hvis det er en romaskine.

Når du finder den rigtige model og får den hjem, så gå stille og roligt i gang. Den nye træningsform vil aktivere nogle muskler, som du ikke er vant til at bruge, så du kan godt blive øm. Brug den højst hver anden dag i starten, så din krop har tid til at restituere efter træningen. Øg også stille og roligt den tid, du sidder på den og den intensitet, du ror med.

Skriv en kommentar