Få den rette rådgivning til dit byggeprojekt 

Dette indhold er sponsoreret 

Står du og skal til at bygge en ny bolig? Du ønsker at din bebyggelse skal have fokus på energibesparelse, og dette indebærer at du blandt andet vælger den rigtige isolering og den rigtige håndværk, som ved hvordan energien i boligen udnyttes bedst muligt. Udover dit ønskede fokus på energibesparelse, ønsker du også et fokus på den rette brandrådgivning, og at dette fokus skal komme fra en certificeret brandrådgiver. Læs med her og få et indblik i dette fokus.

Den korrekte brandrådgiver

Når du står for dit eget boligprojekt, har du ansvaret for at have styr på både de byggetekniske og juridiske foranstaltninger, inden man kan komme i gang med projektet. Disse foranstaltninger indebærer blandt andet statiske beregninger omkring de bærende konstruktioner i bebyggelsen og en brandrådgivning der sikrer, at branden bliver varslet i tide, således at beboerne ikke brænder inde. Ved brugen af en byggesagkyndig, herunder for eksempel Bornholmsk Byggesagsbehandling ApS, får du en certificeret brandrådgiver, som ydermere også kan sikre, at byggeriet har de bedste forudsætninger inden for lys, lyd, ventilation og energi. Således at din fokus på energi og energibesparelse, også kan blive forenet her, i kombination at et kompetent fokus på brandrådgivning.

Så står du i et byggeprojektet, hvortil du ønsker kompetent, certificeret rådgivning, således at du kan have ro i maven over boligens sikkerhed og konstruktioner, så tøv ikke med at række ud til en certificeret brandrådgiver.

Hvordan kommer du i gang?

Du kan i det fleste tilfælde kontakte en byggesagkyndig, som også er certificeret brandrådgiver og komme med en uforpligtende forespørgsel på dit byggeprojekt. Hvilket også er tilfældet hos Bornholmsk Byggesagsbehandling ApS, hvorved du inde på deres hjemmeside kan udfylde en formular med dine kontaktoplysninger og skrive en henvendelse, yderligere har du også mulighed for at vedhæfte dokumenter, som du ønsker at den byggesagkyndige skal se. Inde på deres hjemmeside, kan du også gå ind og beregne en pris for dit private projekt, hvorved du skal svare på forskellige spørgsmål omkring boligprojektet, som endeligt giver dig et estimat.

Yderligere kan du også beregne prisen til bebyggelsen af erhverv, hvis dette skulle være aktuelt for dig. Det er for dig som både privatperson, eller til dig som bygger for erhvervsmæssige formål, altid en god idé, at have en byggesagkyndig med ind over dit projekt. Da en sådan byggesagkyndig besidder en stor viden omkring bygningsreglementer, og kan yderligere blandt andet også varetage byggeriets tegningsmateriale for dig.