energi

Få energi fra SEAS NVE

Energimarkedet er på det seneste blevet et enormt lukrativt marked, hvor der stadig er en masse penge at hente, hvis man kan finde ud af at levere, hvad danskerne gerne vil have. Danskerne bruger nemlig stadig mere og mere energi, hvad end det er på varme i deres huse eller strøm i deres ledninger. En af dem, der virkelig har fundet ud af at kunne tilbyde det helt rigtige til de helt rigtige priser er energiselskabet SEAS NVE. Dette er en af Danmarks andelsejede energiselskaber, har et sted mellem 500.000 og 600.000 kunder, og 375.000 af dem ejer en lille del af SEAS NVE.

Det betyder altså, at der ikke kun er en masse rigmænd, der sidder på al den velstand, der bliver genereret i et energiselskab som SEAS NVE. I stedet får pengene lov til at gå tilbage til nogle af alle de små medejere, hvilket på den måde skaber en smuk og holdbar symbiose. Det lader da også til at være en forretningsmodel, der virker for virksomheden. De er i hvert fald Danmarks største andelsejede energiselskab, og så kan de desuden prale af at have haft mulighed og råd til at kunne købe eldistributionsforretningen Radius, der ellers tidligere hørte under Ørsted. Dermed har de altså købt sig til endnu mere forretning og endnu flere kunder, og ud fra et investeringsmæssigt synspunkt vil det altså slet ikke være så dårligt at være medejer i SEAS-NVE.

Hvad er SEAS NVE?

SEAS NVE er altså et andelsejet energiselskab, men derudover viser det sig også, at SEAS NVE aldrig står stille. Det har blandt andet medvirket til, at virksomheden i dag ikke kun beskæftiger sig med energi og hvad der nu ellers har at gøre med den slags. I dag beskæftiger de sig nemlig også med fibernet. SEAS NVE fibernet virker måske som en mærkelig eller forceret blanding, men i virkeligheden er der en hel del logistiske udfordringer, der vil gå igen, hvad end man snakker distribution af el, naturgas eller fibernet. Netop fordi virksomheden allerede har en velfungerende model og er gode rent logistiske, ser det altså også ud til, at SEAS NVE fibernet fungerer ganske glimrende. Hvis man allerede har mange af sine løsninger såsom strøm og gas løst af SEAS NVE, er der desuden så meget desto mere grund til også at have SEAS NVE fiber. SEAS NVE fiber er altså en ganske udmærket og sikker løsning, men er selvfølgelig det oplagte valg, hvis man allerede har andre løsninger hos firmaet.

SEAS NVE gas

Noget andet, som virksomheden gør i, er selvfølgelig gas. På mange måder er netop gas og så strøm den absolutte kerne i, hvem virksomheden egentlig er. SEAS NVE gas tæller en masse forskellige naturgasløsninger, og hvilken man bør vælger afhænger i høj grad af, hvem man er, hvor man bor og hvilke behov man har. For eksempel har SEAS NVE gas både en løsning for dig, der gerne vil have en forudsigelig varmeregning med en fast månedlig pris. Den omvendte løsning, hvor du får lov til at betale så tæt ved markedsprisen som muligt, findes dog også. SEAS NVE priser kan altså variere alt efter løsningen, men SEAS NVE er generelt ganske ordentlige. Vælger man at have sin gasløsning hos dem, så praler de med, at de, udover en ordentlig sending naturgas til en udmærket pris, også give energirådgivning samt en simpel regning.

Hvem ejer SEAS NVE?

Det er som sagt et andelsselskab, og det betyder at langt størstedelen af ejerne også bare er ganske almindelige forbrugere. Det ser ud til at give økonomisk mening, men det giver uden tvivl også mening for fællesskabet. Det er tydeligt på SEAS NVE trustpilot, at det er et tillidsvækkende foretagende. Specielt den gode kundeservice vækker glæde hos SEAS NVE trustpilot.

Skriv en kommentar