Få et gratis tilbud på ny forsikring og bank

Det er aldrig nogen dårlig ting at se på hvordan man kan spare uanset om der er tale om besparelse på energi eller besparelse på økonomien og det kan derfor være til alles gavn at kende til de nedenstående guldkorn.

Spar penge med billigere aftaler på forsikringerne

Vi lever pt. i en tid hvor priserne tårnet op i al hast og det kan derfor for de fleste være en nødvendighed at se på hvor der kan spares penge, mens det for resten i det mindste ikke kan skade at få lidt mere luft i økonomien igen.

Der er nogle guldkorn i forhold til sparetips, som du kan starte med at se nærmere på, for at få lidt mere styr på hvordan man også kan få råd til et glas vin til maden i ny og næ og det første tip du får med på vejen her, handler om at se på hvilke forsikringer du har og om de kan gøres billigere, for med en billig indboforsikring eller kasko til bilen kan der hurtigt være tale om en fin slat penge ekstra i hver måned.

Saml dine lån ét sted og spar penge

Der er mange måder man kan se på om man har det bedste forsikringstilbud. Det der har betydning for hvad du gør, er egentlig bare at du sikrer dig om du får en billigere forsikringspræmie uden at du skal gå på kompromis med din selvrisiko eller dækning ved evt. skader. Når der er tale om en indboforsikring så sørg for at der f.eks. er en god dækning ved brand, vandskader eller lignende.

Det er ikke kun i forhold til forsikringer der kan spares penge. Du kan også i mange tilfælde spare penge ved at se på hvad du måske har af lån de forskellige steder, for herefter at samle lånene ét sted. Er din bank ikke villig til at hjælpe med et samlelån i stedet, så skift bank eller se hvor du vil have muligheder hos andre långivere til en god aftale.

Når der er tale om en god aftale ved f.eks. et samlelån, er det ikke kun renten du skal have for øje men også hvilke andre omkostninger der er forbundet med omlægningen. ÅOP fortæller dig hvad du har af samlede udgifter på dit lån på et år og dette er langt bedre at sammenligne forskellige lån med hinanden på, end hvis der udelukkende ses på hvilken rente der skal betales af på lånet med.

Energibesparende investeringer, der på sigt vil spare dig for mange udgifter

Der er stadig flere muligheder for at spare penge i hverdagen og hvis du går efter langsigtede løsninger, er der gode muligheder for besparelser ved at se på energibesparende løsninger. Dette kan dog oftest være forbundet med en form for investering og det er derfor nødvendigt at du ikke allerede er nede at skrabe på kistebunden, så du skal til at låne for at få råd til at investere i bedre energi- og besparende løsninger.

Det som mange netop ser på i forhold til bedre energibesparende løsninger, er i forhold til opvarmningen af boligen og her er det billigst at installere enten et pillefyr eller en luft til vand varmepumpe i huset.