Find den rette varmepumpe

Har I overvejet at få monteret en varmepumpe i jeres hjem? Så kan det være, der er forskellige spørgsmål, der trænger sig på. Hvor stor skal jeres varmepumpe for eksempel være? Skal den dække 50, 150, 200 eller 300 kvadratmeter? Det er vigtigt, at I finder en varmepumpe, der passer til jeres behov. Det er ikke alle varmepumper, der kan dække et helt hjem, så I skal sørge for at sætte jer godt ind i løsningerne på forhånd, så I vælger det rigtige.

Det kan være, I har kigget på en varmepumpe til et sommerhus. Det er et af de steder, hvor varmepumperne giver rigtig god mening. Mindre boliger er nemme at varme op med en varmepumpe, og der kan nemt være penge at spare sammenlignet med for eksempel elvarme. I kan finde store luft til vand-varmepumper her, der også kan anvendes i større boliger eller på kontorer, hvor der er mange kvadratmeter, der skal dækkes.

Store varmepumper til industri

Har I lokaler i industrien, der skal varmes op? Her er det typisk vigtigt at finde den billigste løsning, så I kan varme store områder op billigst muligt. Det er ikke ualmindeligt at anvende store varmepumper i sådanne rum, men det er vigtigt, at I får pumper, der har kapacitet til de kvadratmeter, der skal dækkes ind. Helge Frandsen Varmeteknik har stor erfaring med den type pumper, så I kan udnytte det bedst muligt.

En ting er, at det måske er en besparelse, I kan komme til at se på en varmeregning, når der skal gøres budgetter op. Noget andet er, at det kan være et skridt nærmere en grøn virksomhed, der måske gerne vil reducere CO2-udslippet en del. Hvis I gerne vil bryste jer af klimavenlighed, er det tiltag som for eksempel grøn opvarmning med store varmepumper, der virkelig er noget af det, der betyder noget.