Går din virksomhed op i miljøet? Tre tips til en grønnere indstilling

Hvis du gerne vil gøre din virksomhed mere grøn, så skal du læse med her. I denne artikel får du nemlig tre tips til, hvordan I kan ændre jeres indstilling og gøre den mere grøn og bæredygtig.

  1. Spar på energien

Det første du kan kigge sømmene efter er energien. Bruger I vedvarende energi, bevægelsessensorer og husker at slukke stikkontakterne når dagen er omme? Hvis ikke, er dette det første sted du kan begynde at lave om på tingene. Udover at der kan være mange penge at spare i det lange løb, kan dette også være medvirkende til at gøre din virksomhed endnu grønnere. Undersøg mulighederne for vedvarende energikilder og sørg for at benytte bevægelsessensorer dér, hvor dig og dine medarbejdere ikke er hele tiden, eksempelvis toilettet. Derudover kan det være en god idé at sørge for at slukke alle kontakterne, når arbejdsdagen er omme, selvom det kan virke besværligt, når du og dine medarbejdere møder ind dagen efter – men det er grønnere og kan spare en del penge i længden.

  1. Spar på papiret

Den her kan godt være lidt sværere at efterkomme. Hvis din virksomhed bruger printeren døgnet rundt, er det måske på tide at se, hvordan det kan ændres. En måde at spare på papiret er simpelthen at ordne dokumenterne online – dette er en anden mulig måde at gøre din virksomhed mere grøn. Man siger nemlig, at der cirka bruges 2kg træ til 1kg papir. I forhold til hvor meget papir man hurtigt kan bruge, er det mange fældede træer der skal benyttes til dette. Derudover kan I gå over til at bruge miljøvenlig emballage, som også er godt til når I skal sende post, osv.. Du kan finde miljøvenlig emballage her.

  1. Genbrug, genbrug, genbrug!

Dette kommer selvfølgelig helt an på, hvad din virksomhed arbejder med og sælger, men hvis I kan begynde at genbruge jeres midler og købe brugt, så vil dette gøre en stor forskel på, hvor grønne I er. Ved at genbruge smider I ikke bare ud med det samme, men I kan også forsøge at få jeres midler repareret, før I overhovedet tænker på at smide ud. Dette ser især godt ud for virksomheden. Desuden, hvis I ikke allerede har gjort det, kan I sætte sorteringsbeholdere op på kontoret eller arbejdspladsen, så dette gøres automatisk af medarbejderne.

Skriv en kommentar