Blå Energi

Gennemskuelig og bæredygtig energi med Blue Energy

At finde rundt på det danske elmarked kan være lidt af en opgave. Det vrimler nemlig med udbydere, der hver især hævder at være de bedste og billigste til at klare opgaven. Det kan derfor være vanskeligt for os almindelige dødelige at vælge den rette udbyder; og når man først har valgt udbyder, så vil man ofte stå tilbage som ét stort spørgsmålstegn når man læser den alt for komplicerede elregning. Desuden vil man som miljøbevidst dansker jo også gerne gøre sit for miljøet; og dette kan også være sin sag at finde ud af. Der er dog gode nyheder forude. Prøv bare at skrive Blue Energy i din søgemaskine, og du vil blive behageligt overrasket.

Blue Energy – den nye spiller på banen

Blue Energy er en af de nyeste tilkomne blandt de danske eludbydere, og firmaet adskiller sig på væsentlige områder fra deres øvrige konkurrenter. Et af disse områder er deres markant mindre komplicerede regningsstruktur, der gør det let at forstå ens regning. Regningen fra Blue Energy er desuden opsat således, at du vil komme til at betale den samme månedlige pris for din el. på denne måde undgår du nu enhver ubehagelig overraskelse – hvilket typisk kan forekomme i løbet af de koldere vintermåneder. I din månedlige elregning vil du nu præsenteres for dit samtlige elforbrug, så du ved præcis hvor du står, og ikke ender med at skulle ud og låne penge for at dække elregningen. Udover denne klokkeklare fordel, så vil et skift til Blue Energy også give miljøet en hjælpende hånd. Blue Energy reklamerer nemlig med at være en 100% miljøvenlig elløsning, og dette lyder jo nok dejligt for de fleste af os. Den strøm, der leveres af blue energy er nemlig udelukkende hentet fra producenter, der aktivt ønsker at støtte grønne energikilder, såsom sol- eller vindenergi.

Blue Energy er mere end blot el

Det lyder måske en kende spøjst, men dette selskab er faktisk også leveringsdygtige i andet end strøm. Du kan nemlig også få lynhurtigt bredbånd til særdeles konkurrencedygtige priser. De hævder at have noget af det hurtigste bredbånd herhjemme, der er perfekt egnet til de tungere opgaver såsom f.eks. at streame film, game eller downloade store filer. Desuden er Blue Energys bredbånd også usædvanligt stabilt, hvilket er et absolut minimumskrav hvis man ønsker sig en superhurtig internetopkobling. Selve opsætningen af bredbåndet fra Blue Energy er ganske simpelt; det eneste du behøver er et telefonstik, og du vil nu være i stand til at komme på nettet med firmaet; og da næsten 100% af alle danskere netop har et telefonstik, så behøver du i hvert fald ikke bekymre dig unødigt på dette punkt. Hvis der dog alligevel skulle opstå et eller andet teknisk problem, så skal du blot finde Blue Energy kontakt feltet, og du vil nu have adgang til firmaets glimrende kundeservice.

Er Blue Energy fup?

Blue Energy har desværre fået et lidt ufortjent dårligt ry i medierne, hvilket skyldes at firmaet (samt tre andre udbydere) er blevet anklaget for at udøve telefonsalg i strid med markedsføringsloven. Dette er naturligvis en skam, fordi der er bestemt ikke noget som helst galt med Blue Energy produktet, men måske blot med deres markedsføringsstrategi. Dette har ledelsen i blue energy nu valgt at rette op på b.la. gennem større kontakt med forbrugerombudsmanden. Så mon ikke tingene bliver endnu bedre fra nu af. Prøv f.eks. bare at skrive Blue Energy Trustpilot i søgefeltet, og du vil se at firmaet stadig har den højeste vurdering blandt alle eludbyderne på siden. Klik dig derefter vider til Blue Energy kontakt, hvis du alligevel skulle have yderligere spørgsmål.

Skriv en kommentar