energi

Hvem er Eniig?

Er du lige flyttet hjemmefra? Eller er du i gang med at flytte hen til drømmehuset. Der kan være mange grunde til at flytte og med en flytning er der også nogle valg, der skal tages. Et af de valg man skal overveje, er om, hvilket elselskab man skal have. Der er mange forskellige elselskaber omkring i Danmark, men et elselskab som kan anbefales, er elselskabet, Eniig.

Elselskabet Eniig tilbyder mange fordele og muligheder som du kan få gavn af, når du flytter i en ny bolig. Men, hvem er Eniig og hvad tilbyder de?

Det kan du læse mere om herunder i artiklen.

Eniig energi og el

Eniig el sørger for at distribuerer elektriciteten, så du kan få lys eller strøm i jeres hjem. Her tilbyder Eniig el nogle forskellige aftaler som du kan vælge imellem, så det passer til jeres økonomi og forbrug. Hvis du f.eks. ønsker at det skal være bæredygtigt kan du vælge tilvalgspakken KlimaEl, som kan vælges sammen med et andet elprodukt. Det er baseret på vindenergi og kan hjælpe med at gøre hverdagen lidt mere bæredygtig.

Ved hjælp af Eniig energi kan du lære lidt mere om dit forbrug og hvilke besparelser du kan lave i fremtiden.

Hvad koster kWh hos Eniig?

Ens elpris kan variere gennem tiden, men hvis man skal lægge budget, kan man regne med 2,25 kr. pr. 1 kWh. Hvis du vil vide det lidt mere præcist, kan du kigge på din seneste elregning. Det er den nordiske el-børs, der fastlægger hvad det skal koste pr. 1 kWh. De fastlægger det efter udbud og efterspørgsel, som de derefter tilbyder el-udbydere som Eniig f.eks.

Hvis du gerne vil have en pakke, der følger med priserne på el, kan det anbefales vælge Eniig’s pakke PuljeEl, hvor man kender sin elpris et kvartal fremad.

Fede TVpakker med Eniig TV

Der er et stort udvalg af TV-pakker med Eniig TV som du kan vælge efter, hvor meget tv du ser eller efter, hvor meget du streamer på nettet. Man får Waoo tv igennem Eniig TV. Du kan tage dine Eniig tv-pakker med dig, hvor som helst og når som helst, i høj kvalitet.

Hvis du har valgt pakken Filmfavoritter, kan du læne dig tilbage i sofaen med hele familien og se de fleste store filmhits, uden at det koster ekstra. Ud over det vil der tit komme nye film som du kan se uafbrudt, alle timer i døgnet. Der er nemlig mange fordele ved at vælge Eniig TV-pakkerne, fordi man kan tilpasse pakkerne til dig.

Hurtigt og pålideligt Eniig internet

Det er vigtigt at have et hurtigt og stabilt internet, da næsten alt foregår nettet i dag. Vi bruger det til når vi arbejder og i vores fritid.

Med Eniig fibernet er du sikret godt internet, hver gang du skal bruge det. Med Eniig internet kan du øge din produktivitet i hverdagen. Med familie og arbejde skal tingene engang i mellem gå lidt stærkt. Derfor er det vigtigt at have et hurtigt internet, som kan hamle op med tempoet.

Et andet eksempel på at man skal overveje Eniig er, hvis du en dag ønsker at sælge dit hus eller lejlighed, så vil boligen blive mere attraktive på boligmarkedet. Der er nemlig mange, der ønsker et stabilt internet i den bolig de skal flytte ind i. Så det kan også blive en fordel for dig fremtiden, hvis i vælger Eniig Fibernet.

Eniig tilbyder også en hastighedstest på dit bredbånd, så du kan finde ud af hvor hurtigt dit internet er og sikre dig, at du får den hastighed du betaler for, i dit Eniig bredbåndsabonnement.

Skriv en kommentar