Hvor kan du købe klimagardiner i Nordsjælland til energispareboligen?

Hvis du står og skal have nye klimagardiner, og du bor eller arbejder i Nordsjælland, så er der rigtig mange valg at vælge imellem. I alle de større byer i området finder du nemlig forskellige gardinbutikker – og nogle af dem sælger også klimagardiner.

 

I Hillerød er der således Gardinmontøren og Botex. I Helsinge kan du få hjælp fra Avant Gardiner og Leifs Gardiner. Faktisk findes der en gardinforretning i langt de fleste større byer i Nordsjælland!

 

I Frederikssund findes således Gardinmageren.dk, som er en gardinbus, der besøger kunderne hjemme hos dem i boligen eller på deres arbejdsplads. Denne virksomhed har mere end otte års erfaring med at hjælpe kunderne med at vælge de rette gardiner, både til privatboliger og kontorer.

 

Hvis du skal have gardiner, og du befinder dig i Nordsjælland, kan det være fordelagtigt at få besøg af gardinbussen.

 

Hvilke gardiner skal det så være for at spare på energien?

At få besøg af den lokale gardinbus kan være en stor fordel for dig som kunde. For gardinbussen har nemlig en masse vareprøver med af forskellige typer af gardiner og persienner.

 

Derved kan du selv føle på stoffet og vurdere dets kvalitet. At kunne se og mærke på stoffet gør det også meget nemmere for dig at vurdere og visualisere, hvordan det pågældende gardinstof vil tage sig ud i din indretning. Det samme gælder naturligvis persiennerne, plissegardinerne og lamelgardinerne.

 

Samtidig kan du få sparring og rådgivning omkring de forskellige typer af gardiner, deres stof og deres funktionalitet. Du kan trække på gardinekspertens mange års erfaring med at opsætte gardiner og hjælpe kunderne med at vælge rigtigt i første forsøg.

 

Dette er meget vigtigt, for klimagardiner, som ikke er i standardmål, er bestemt ikke billige. Derfor ville det være en skam at investeret i nogle gardiner, som skal udskiftes kort tid efter, fordi de alligevel ikke har den ønskede funktionalitet eller design. Særligt hvis der er tale om gardiner til energispareboliger, for eksempel.

 

Det kræver således mange overvejelser at beslutte sig for den rette type af klimagardin. Men når du får besøg af en gardinbus fra eksempelvis Gardinmageren.dk, så kan du få hjælp til at vælge rigtigt. Her kan du også få rådgivning om, hvilke

 

Sådan foregår et besøg af gardinbussen

Typisk foregår besøget af gardineksperten helt gratis. Du skal således kun til lommerne, hvis du finder et gardin, som du mener passer ind i lige netop din indretning. Dette gælder, uanset om der er tale om gardiner til boligen eller til kontoret.

 

Hvis du beslutter dig for at købe et gardin eller en persienne på besøget, vil du modtage en faktura. Dernæst går der en til to uger, mens gardinerne fremstilles og bliver syet til. Når gardinerne så er klar til at blive hængt op, kommer gardinmanden på besøg igen og monterer gardinerne for dig, helt uden ekstra omkostninger.

 

Gardinmanden tager sin boremaskine med samt en stige, så dette er ting, du slipper for at tænke på. Efter konceptet omkring gardinbusser og hjemmebesøg opstod, er det blevet nemmere end nogensinde før at købe gardiner og få dem monteret!