Led bordlamper – spar energi og penge!

Led bordlamper er en effektiv og miljøvenlig måde at belyse ethvert rum på. De er også en fantastisk måde at spare energi og penge på.

LED bordlamper bruger meget mindre energi end traditionelle glødepærer, og de kan også reducere din elregning. Derudover har led bordlamper en meget længere levetid, så du vil ikke skulle udskifte dem så ofte.

Det er en god idé at investere i nogle LED bordlamper, hvis du ønsker at spare energi og penge. De er også meget bedre for miljøet, så det er et win-win for alle.

 

Hvordan fungerer en led bordlampe?

En LED bordlampe er en type af belysning, der anvender led-teknologi til at oplyse et område. Led-teknologi giver en højere lysstyrke og er mere energieffektiv end andre typer belysning. Led bordlamper findes i et bredt udvalg af stilarter og designs, og kan anvendes i både erhvervslokaler og hjem.  Læs med her for at læse om fordelene ved at skifte til bordlamper med indbygget LED, samt fem gode grunde til at skifte.

  1.    LED bordlamper er et energieffektivt alternativ til traditionelle glødepærer

LED bordlamper har en meget længere levetid end glødepærer. LED pærer kan typisk holde i op til 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 20 år med normal brug. De bruger omkring 80% mindre energi, og de kan reducere din elregning.

  1.    LED bordlamper sparer både energi og penge

LED pærer er meget mere holdbare end glødepærer. De kan tåle at blive tændt og slukket mange gange, hvilket i sidste ende vil spare dig for en masse penge på din elregning.

  1.    LED bordlamper har en lang levetid

Som allerede nævnt, holder LED lyskilder typisk op til 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 20 år med normal brug. Derfor slipper man både for at skulle punge ud for nye lyskilder, men man sparer også besværet ved dette.

  1.    LED bordlamper er et miljøvenligt valg

LED bordlamper er bedre for miljøet. De fleste glødepærer indeholder kviksølv, som er meget skadeligt for miljøet. Når glødepærer bliver smidt ud, kan kviksølvet lække ud og forurene jorden og vandet. Dette undgår man ved brug af LED pærer og lamper med indbyggede LED lyskilder.

    5. Tag din bordlampe med dig

Endnu en fordel ved LED bordlamper er, at mange af dem er genopladelige, hvilket gør dem trådløse, så længe der er strøm på. Du kan derfor tage lampen med i haven, på terrassen, på camping eller bare rundt i huset, hvor du har behov har noget ekstra lys.