Renovering af hjemmet – lej et depotrum

Står du over for en renovering af hjemmet? Dette kan være omfattende og især, hvis flere af rummene under ombygningen ikke kan bruges. Her kan et opvarmet opbevaringsrum være en god løsning for dig. Du kan blandt andet opbevare dine møbler, diverse brugsgenstande eller tøj trygt uden at skulle spekulere på om det ødelægges af kulde og fugt. Så ved at anvende et depotrum under renoveringen af dit hjem sikre du mere arbejdsplads og kan i stedet holde fokus på ombygningen

Pas godt på dine ting mens du er i udlandet

Måske er du gennem dit job blevet tilbudt at arbejde i udlandet i en kortere eller længere periode. Det kan være du har børn og hele familien vælger at følge med dig i den periode. Boligen kan eksempelvis udlejes mens I er afsted, som en lille indtjenings kilde, til I er tilbage igen. Vores ting og brugsgenstande er ofte personlige og har stor værdi for os. Så lad dine ting være opmagasineret i et sikkert depotrum indtil du igen er bosiddende i dit hjem.

Hjælp til og opbevaring af dine ting under flytningen

Er tiden kommet til et nyt hjem, nye eventyr. Hvad med at prøve en flyttecontainer? Er din nye bolig ikke klar til indflytning før du skal være ude af din gamle bolig, kan dette være en nem og sikker løsning for opbevaring af dine ejendele indtil du kan flytte ind i din nye bolig. En flyttecontainer kan placeres på jorden, så du går direkte ind i den, så slipper du blandt andet for en masse tunge og unødvendige løft. En lettere og nemmere måde at flytte på.

Invester i sikre og tørre depotrum

Måske har du arvet en nogle fine møbler eller en masse smukke brugsgenstande, som du ved med tiden skal være en del af indretningen i dit hjem, men lige nu bor du i en lejlighed på få kvadratmeter, hvilket gør det umuligt selv at opbevare de forskellige ting. Her kan et sikkert og tørt depotrum til opbevaring af ting være en kæmpe hjælp. Udvalget er stort så du kan helt sikkert finde et rum, som passer lige præcis til det areal du har brug for. Ved at anbringe dine ting i et rum med lav fugtighed og en fast temperatur slipper du for at bekymrer dig om eventuelle fugtskader og kan i stedet glæde dig over, der bliver passet godt på dine ting.