Solcelletag pris: hvad koster et solcelletag?

Er du interesseret i at udskifte dit tag med et nyt solcelletag, så er du garanteret interesseret i at vide, hvad et solcelletag koster. Vil du gerne vide mere om solceller på taget, solcelle pris, og hvad koster et solcelletag, så kan du få alt den viden du søger her på siden.

 

Vi har i denne artikel således set nærmere på et nyt solcelletag, herunder med viden om fordelene ved solceller på taget og solcelletag pris, hvilket kan være brugbart for dig, der overvejer at investere i et nyt solcelletag, men som gerne vil vide mere, inden du beslutter dig for at investere.

 

Når det kommer til solcelletag pris er det mange faktorer, der kan og vil have indflydelse på den endelige pris. Det gælder ikke mindst i forhold til, om du ønsker solceller på taget, eller om du ønsker et integreret solcelletag. I udgangspunktet er det billigere at opsætte solceller på taget, men det er ofte den bedste løsning med et integreret solcelletag.

 

Derudover vil opgavens omfang også have indflydelse på den endelige solcelletag pris, herunder størrelsen på taget, og om der eksempelvis skal monteres et nyt undertag. Dertil kommer der tillægsudstyr som ovenlysvinduer, skorstene med videre, der alt sammen kan og vil have indflydelse på, hvad den endelige solcelletag pris bliver.

 

Gennem de senere år er priserne på solcelletag faldet markant, både som følge af den bedre teknologi, og at solcelletag er blevet mere tilgængeligt og fordelagtigt. Det er dertil værd at være opmærksom på de penge man sparer på forbruget, som følge af at skaffe energi gennem solceller på taget.

 

Prisen på et solcelletag kan som sagt varierer meget, men vil i udgangspunktet koste et sted mellem 300.000 og 400.000 kroner. Til den pris får du en komplet og integreret solcelletag, og en pris der er ca. 100.000 til 150.000 kroner dyrere, sammenlignet med at få lagt en almindelig tagbelægning.

 

Dog er de store besparelser meget fordelagtige, og det anslås at man kan spare op til 15.000 til 20.000 kroner om året på forbruget, Der er altså tale om væsentlige besparelser, der vil sørge for at det nye solcelletag, vil have tjent sig selv ind igen på under 10 år. Dertil kommer også den merværdi i husets værdi, som huset vil få med et solcelletag. Der er altså rigtig god grund til, at man bør overveje et solcelletag.