skrive

Spar på energien med akustikpaneler på væggen

Hvis du gerne vil spare både på energien i dit hjem og samtidig gerne vil isolere dit hjem lyddæmpende og lydisolerende plader, så kan du faktisk benytte akustikpaneler med trælameller på væggen eller i loftet. Læs med her og få tips til, hvad du kan gøre for at få styr på akustikken med en panelvæg.

Hvis du mener, at du har problemer med akustikken i et rum og samtidig gerne vil spare på energien i dit hjem, så kan du ret nemt løse problemet. Akustikpaneler med trælameller er nemlig lydabsorberende plader, som hjælper med at isolere rummet – og få styr på den rumklang og dårlig akustik.

Træpaneler har en fin effekt, når lyd skal skærmes af i f.eks. større lokaler på kontoret. Her vil du nogle gange have brug for at kunne opdele kontoret i mindre områder, så I kan sidde forholdsvist uforstyrret uden at genere kollegerne, der sidder tæt på. Læs mere her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikpaneler/akustikpaneler

Det er også ret nemt at benytte akustik paneler hjemme i dit eget hjem. De kan nemlig opsættes i din stue og på den måde området i mindre sektioner – og gøre rumklagen i rummet mindre. Hvis du ikke er vild med at have akustikpaneler på væggen, så kan du nemt montere dem i loftet. Så får du et lyddæmpende akustikloft. Akustikpanelerne fås i farverne: Natur, sort olie eller som hvidmalet.

Gode grunde til at benytte akustikpaneler

Der findes masser af gode grunde til at benytte akustiskpaneler. Tre af dem er:

  •       Du skaber mere velvære i rummet
  •       Du kan sparer energi
  •       Du skaber ro

Hvis du ikke er så vild med paneler, så kan du bruge de flotte akustikplader i stedet. De er lavet af PET filt, og skal monteres direkte på væggen. Pladerne vil både spare energi, da de isolerer den kolde væg og samtidig dæmper de støjen. Akustikpladerne kommer i 10 stilfulde farver, så de ler nemme at mikse på kryds og på tværs på væggen. Du kan skabe dit eget mønster eller måske et helt kunstværk på væggen – og således får du også mindsket støjen fra naboen. Det er smart.

Du kan læse mere om, hvordan akustikplader kan reducerer støjen i dit hjem eller på dit kontor her: https://www.nicetapet.dk/interioer/akustikplader

Skriv en kommentar