Tilføj et unikt design i dit hjem med et plankebord

Spisebordet er et centralt møbel i ethvert hjem. Det er her familien samles om et godt måltid, og hvor gode hyggestunder med familie og venner opstår. Derfor er det også vigtigt at finde et flot, unikt og robust spisebord, som tillader plads til alle.

Hvis du vil tilføje et unikt design i dit hjem, så kan du overveje et plankebord som spisebord. Plankeborde er med sit rustikke Skandinaviske look blevet meget populært, blandt andet fordi et plankebord er robust og holder i mange år med den rette behandling.

Der findes et hav af forskellige plankeborde, og dermed kan du finde et unikt design, som vil passe til din personlige smag og til designet i dit hjem.

Personligt fremstillede plankeborde

Hvis du leder efter et helt unikt bord som ingen andre, så kan du få snedkerfremstillede plankeborde. Dermed kan du helt selv vælge designet og formen af bordet, hvor stort bordet skal være, og selvfølgelig hvilken type træsort som bordet skal fremstillet i.

Klik her og læs meget mere om snedkerfremstillede plankeborde. Herinde kan du få inspiration til dine muligheder og begynde at overveje, hvilket design og hvilken træsort, som du ønsker for dit unikke fremstillede bord.

Find et flot plankebord i det store udvalg

Du kan også bestille flotte plankeborde, som allerede står klar til køb. Der findes et stort udvalg af flotte borde, som både kan fås som runde, firkantede, ovale og rektangulære former. Derudover kan du vælge borde med forskellige bordben, så hele bordets udseende passer ind i hjemmet.

Hvis du vil finde et flot plankebord i det store udvalg, så kan du se her. De mest populære træsorter er eg og valnød, men der findes også borde af andre træsorter. Dermed kan du selv vælge, om du ønsker lyst eller mørkt træ til dit plankebord.